Ny period, nya tag

Eller?
Är inte på humör just nu att fördjupa mig i skolarbete, det är dock en nödvändighet. Ända lektionen jag tyckte var okej idag och t.o.m. såg lite fram emot var historietimmen. Efter skolan hade jag dessutom 2 timmar bilskoleteori och jag höll inte alls på att somna halvvägs igenom, haha :) Tur att sista teoritimmen är nästa vecka, då får jag mer tid för annat, å andra sidan ska jag börja med körlektioner vilket kommer att ta upp min tid istället *suck :)
 
När jag gick ut ur skolan idag såg jag en låda med lappar och en uppmaning om att ta en. Jag tyckte det var mycket sött och jag är väldigt för sådanna här saker så helst hade jag tagit hela lådan :) men jag valde nu bara på måfå en lapp. På den stod det "Sometimes you just have to look back at your past and smile about how far you've come". Det stämmer i och för sig men på samma gång kan jag inte låta bli att tänka på hur lång väg det är kvar :/ 
 
Nu avrundar jag detta inlägg med att önska er en trevlig vecka, njut av höstens färger och låt er inspireras :)

Veckoslut

Det är så skönt med veckoslut, som alltid. Man har så mycket extra tid att bara ta det lugnt :) (iallafall jag som har skola+handboll typ 24/7). Idag har jag dock varit i full gång sedan jag steg upp :) jag har vädrat sängkläder, krattat löv, dammsugit och fixat byk. Nu har jag smått tråkigt och vet inte vad jag skall göra, övar säkert lite på morgondagens matta prov och hittar jag inte på något bättre (typ se på tv, hjälpa mamma i landet eller med att tvätta fönster et.c.) så tänker jag läsa lite på de ämnen jag ska ha nästa period. Seriöst när har jag senast varit så här duktig? Känner mig smått stolt.

To all my dear friends and family...

 

Brottning på G :)

Är på gott humör och mår prima, bortsett från träningsvärk och sånt. Idag var vår halltur inhiberad så laget var och prövade på brottning istället. Det var inte alls som jag tänkt mig! (antagligen eftersom vi var nybörjare men men...) De var ganska tungt men efteråt kändes det kul och bra, jag skulle definitivt göra det på nytt om jag får chansen :) dock tänker jag inte satsa på att bli en proffs brottare ;)

Hej

De är länge sen jag skrev sist så jag känner mig skyldig att publicera något nu. Mitt liv är rätt så ointressant så oroa er inte ni missar inget. Jag åker neråt i bergochdalbanan vi kallar våra liv men orkar inte gå in på de som jag först tänkte.
Iallafall är provveckan i fullgång och proven har gått ungefär som jag har förväntat mig (har inte läst så mycket). Det är skönt men lite ledigt emellanåt men tiden har bara gått åt till onödigheter som att titta på tv. Ända nyheten jag riktigt har att komma med är att jag skall på resa under höstlovet, det skall bli roligt.

RSS 2.0