Happy new year!

 

Julklappar

När jag nu för en gångs skull är på bloggen kan jag ju berätta lite vad jag sysslar med.
På torsdagen hämtade jag min Abibalsklänning, som är helt fantastisk, men väldigt tight! Jag kan knappt andas i den...får lov att gå ner några kilon till februari ;)
Efter att ha varit i klänningsbutiken kollade jag efter lite julklappar men hittade inte riktigt något. Därför for mamma och jag idag igen och handla. Jag hittade största delen av sakerna jag skulle ha och resten hinner jag fixa senare. Efter shopping turen hade jag en match som vi vann, kul :) imorgon är det match igen, inte lika säkert att de blir vinst då min vi håller tummarna uppe.
 
 

10 Books That Have Stayed With Me

Hej, blev alltså taggad i en status på facebook men bestämde mig för att svara på bloggen istället :)
De var svårt att välja ut böckerna eftersom jag läst 1000-tals och precis som Melody "fuskar" jag lite genom att lista några hela serier istället för endast en bok. Jag tar med böcker jag har läst nyligen och böcker jag läste för flera år sedan.
OBS! Böckerna är inte i viktighetsordning utan ungefär i den ordningen jag har läst dem (en del har jag läst många gånger och då är de nummrerade efter när jag läste den första gången), alltså den boken jag läste först är nummer 1 och den bok jag läste sist nummer 10.
 
1. Drakskeppet av Maj Bylock
2. Kulla-Gulla serien av Martha Sandwall-Bergström
3. En liten prinsessa av Frances H Burnett
4. Harry Potter serien av J.K. Rowling
5. Spejarenslärling serien av John Flanagan
5½ Skulduggery Pleasant serien av Derek Landy
6. De utvalda: tankeläsaren av Kristin Cashore
7. Jag saknar dig jag saknar dig av Peter Pohl
8. Ut ur mörkret av Linda Caine
9. Delirium av Lauren Oliver
10. Hungerspelen av Suzanne Collins

Hallåå :)

Som ni säkert märkt satsar jag inte riktigt på bloggen just nu. Jag har en hel del skola, handboll, julförberedelser osv. att göra. Jag lovade förra veckan en kompis att blogga och idag hittade jag lite tid. Pga det extra långa veckoslutet har jag spenderat extra mycket tid med familjen vilket har varit mysigt nu borde jag ännu orka ta itu med läxor.
 
Det är härligt med snö, marken ser så fin ut och man får julfeeliz. Familjen har bakat pepparkakor, de var super goda och ökade julfeelizen ytterligare. Nu är de bara de jobbigare sakerna kvar att göra. Det är alltid lika svårt att hitta presenter till familj och vänner och alltid lika tråkigt att städa. Det skall bli skönt med jullov om några veckor och då kanske jag hinner blogga mer. Hejdå tills dess.
 
 

RSS 2.0