I Munchen

Bestämde mig för att göra ett tidsinställt inlägg för att berätta att vi mellanlandade i Munchen. Det har vi gjort många gången förut och jag har suttit över ett dygnstid här sammanlagt. De är rätt mysigt här och man får hur mycket gratis te, kaffe och kakao som man vill. Ha det bra :)

Avfärd

Allt är packat och klart. Jag spenderade en lugn förmiddag hos mina kusiner och nu är jag på väg till flygfältet. Mina saker rymdes bättre än förväntat i lagkassen vilket är super. Det finns dock ett moln på den ljusblåa himmlen, bagen har inga hjul vilket betyder att jag måste släpa omkring på ca 20kg. Ha det bra så hörs vi om en vecka.

Packa om

På dagens träning var feelisen inte helt på topp men på fredagen under första matchen kommer den garanterat att vara det. Efter träningen fick vi splitter nya spelsaker! De är ur coola, särskilt de rosa(!) målvaktsskjortorna. Vi fick också väskor till vårt bagage så nu måste jag packa om allting. Dessutom är lagkassen mindre än min andra väska så jag måste antagligen lämna en massa saker i Finland. Dessa problem får jag lov att lösa i morgon för jag behöver sova, god natt och ha det så bra medan jag är borta.

Handbollsresor

Om ett dygn är jag i Serbien. Jag är både förväntansfull och nervös. Det kommer att bli en fantastisk upplevelse. Vårt lag kommer att spela mot tufft motstånd men vi har förberett oss väl så det kan gå hur som helst.
 
Medan jag är borta kommer jag att missa massor i skolan och när jag kommer tillbaka är det provvecka vilket oroar mig. Som tur är kommer påsklovet emellan så man får mer tid på sig att läsa. Men gissa vad, då är jag borta på en handbollsturnering i Danmark.

Sömnunderskott

Sitter i skolan och längtar hem. Jag är super trött och vill sova. Det är ju förstås mitt eget fel att jag jobbade med min rella presentation-som för övrigt inte gick så bra-till kl. 2 på natten.
 
Jag är också hungrig och har lite sjukt i huvudet, hoppas allt är okej för om 2 dagar skall jag till Serbien för att spela i EM-kval i junior handboll. Det betyder en veckas bloggtorka medan jag är borta. Men jag bloggar åtminstone en gång innan jag reser.

Kvällsvaka :)

Det är ett tag sedan jag skrev sist, jag vet. Jag har väldigt mycket att göra men man kan väl inte direkt säga att jag är stressad.
 
Emmi hälsar :D
 
Iallafall så är jag på en ledarkurs just nu och det är helt mysigt. Vi ska snart gå och sova. Tidigare på kvällen var jag på en fest och som överraskning sjöng jag (och min lillasyster) 2 sånger. Det gick inte super bra men jag är helt nöjd (jag var mycket nervös före, vilket ju var onödigt) och det är tanken som är det viktigaste.
 

Vad vill jag?

De har gått ett tag sedan jag bloggade sist, så ursäkta kära läsare. Jag har haft aningen brottom och kommer fortsättningsvis att ha det. Jag har nämligen fullt upp med skola och handboll.
 
Jag har bollat med idéer hela veckan om hur jag skall få mina kurser att gå ihop nästa år och tanken på att gå gymnasiet på 4 år har smugit sig in i hjärnan ett par gånger.
 
Vi hade dock en föreläsare i skolan idag (en fantastiskt bra mental coach!) som pratade om att sätta upp mål och upp nå dem. Jag tror att jag kan gå gymnasiet på 3 år men det skulle vara så mycket lättare att gå det på 4 år. Frågan är bara: vill jag stanna ett år extra i gymnasiet?

Mentalträning

Jag har just kommit tillbaka från en promenad och det var mycket uppfriskande. I dag morse var jag på mentalträning med landslaget och det var...utvecklande. Jag har bestämt för att vara mer positiv både när jag spelar handboll och i vardagen. Jag försöker tänka positivt och utveckla mig som människa och handbollsspelare. De här var bara ett tillfälle så jag vet att jag har en lång väg framför mig. Jag tänkte dock på det här med mentalträning under promenaden och det resulterade i att jag fick en massa positiv energi och är nu harmonisk och glad. 

För många kurser nästa år...

Igår hade jag inte träning så jag trodde att jag skulle hinna jobba med läxor och fylla i min träningsdagbok men jag hann inte riktigt med någonting. Jag jobbade en del med läxor men fick väldigt lite gjort.
 
I skolan fick vi ett schema för kurserna nästa år. Nu har vi 2 veckor på oss att sätta ihop en läseordning och jag jobbade med det flera timmar igår. Jag tror att jag har fått allt ihop pusslat nu men nästa år kommer att bli tufft!!! Jag har 50 kurser inplanerade när jag egentligen bara skulle behöva 30. Det finns ingenting som jag skulle vilja välja bort så situationen är problematisk. Känner någon igen sig? Har någon några råd?
 
 

Fysikträning

Jag var helt slö på träningen igår men efter en avslappnande sovmorgon orkade jag bra både i skolan och på dagens träning. Vi hade mycket fysik och det var riktigt kul, jag måste göra mera på egenhand!
 
Jag har fortfarande lite ont i huvudet och är trött men jag hoppas att det går över med mera vila. Eftersom damernas gymtur blev inhiberad får jag kanske ha en vilodag imorgon. Annars måste jag hitta på något eget program.

Jobbig skoldag

Sitter i skolan och angstar. Har mått dåligt hela dagen på ett sådär trött sätt. Jag har också frusit hela dagen och hoppas att jag inte blir sjuk. När jag kommer hem tror jag att jag går och sova istället för att jobba i kapp med skolsaker. Varför har jag skola 8-16 ???

Handball 24/7

Än ett veckoslut som jag bara tillägnat handbollen. Det har gått bra och jag har gjort bra ifrån mig. Jag har haft många träningar och en match som avslutning.
 
På landslagslägret förberedde vi oss inför EM-kvalet som hålls i Serbien om 2 och en halv vecka. Det skall bli spännande att åka även om det är stressigt att vara borta från skolan så nära provveckan.
 
Matchen jag spelade med damerna slutade jämt och jag var ganska frustrerad eftersom de slarvades en del, särskilt med retur bollarna. Nu är jag bara trött och skulle inte orka fara till skolan imorgon. Dessutom kommar jag att ha en förskräklig muskelvärk imorgon om jag inte orkar tänja.

Kort tur med polisbil

Igår var en lång dag. Jag var i skolan mellan 8-16 och direkt efter sista timmen startade jag till en handbollsmatch. Vi åt i bussen och på kvällen spelade jag i 2 matcher.
 
I den första matchen spelade jag bara 10 minuter men sedan spelade jag hela den andra. Efter matcherna åkte jag en bit med bussen som körde hem men steg sedan av på motorvägen för att fara till mina kusiner. Bussen råkade släppa av mig ca. 100m. före busshållsplatsen så jag visste inte vad jag skulle göra. Då kom en polis som vänligt nog körde mig sista biten, det var dock lite pinsamt.
 
Jag sov över hos mina kusiner idag eftersom det är så lång väg att köra hem och tillbaka, när jag idag (och resten av veckoslutet) ändå har landslagsläger.
 
Jag hade sovmorgon till kl.9. Sedan gjorde jag läxor och vi lunch tid for jag och "shoppade", det fanns stort utbud i köpcentret men jag köpte bara ett par träningstossor. På eftermiddagen spelade jag Mah Jong med mina kusiner innan ja kom hit till lägret. Vi har haft träning och palaver och nu skall jag och sova. God natt.

RSS 2.0