Nya byxor

På sportlovet gick ett av mina byxpar sönder. Därför bestämde jag mig för att köpa nya. Eftersom jag har inte kommer att har en ledig sekund under resten av veckan shoppade igår, på en helt vanlig onsdag kväll.
 
                
Dessa två underbara par byxor köpte jag från H&M.
 
Under denna korta vecka har det hunnit hända massor med saker och dessutom kommer det att hända massor mer. Jag skall igen på ett handbollsläger och är borta resten av veckan. Eftersom jag har haft problem med mitt nätverk på telefonen är det ännu oklart om jag kan blogga eller inte. Vi håller tummarna för att jag kan skriva snart igen.
 
Vad jag skall göra under resten av veckan:
 
- Vara i skolan
- Fara på handbollsmatch
- Vara hos mina kusiner
- Göra läxor
- Träna mycket handboll
- Spela en till match
- Komma hem
 
 

Uppdatering

Ledsen för att jag inte bloggat på ett par dagar. Just nu är jag väldigt stressad och hinner inte med allt som jag tänkt mig. Jag kommer inte ihåg när jag bloggade senast så jag berättar allmänt om vad jag har gjort några dagar bakåt.
 
På veckoslutet spelade jag i en handbollsturnering mot Estland, Lettland och Litauen. Litauen vann alla matcher och kom på första plats, vi kom på andra plats. Fast matcherna gick okej spelade vi inte så bra för vi tappade en hel del bollar och missade målet. De var ändå bra övninng och vi fick mycket, god mat.
 
På söndag eftermiddag efter turneringen var jag till mina kusiner. Först skrann vi och sedan åt vi glass med bär. När vi kom hem packade jag upp, såg på tv och gjorde läxor. Igår var jag i skolan mellan 8-2 eftersom min musiklärare var sjuk. Eftersom jag trodde att jag skulle åka hem med pappa hade jag varken busspengar eller hemnyckel. Jag fick låna busspengar och kom hem men kunde inte komma in så jag for till mina grannar och pusslade i ca 3h (ett 1000 bitars pussel, jag är ett stort fan av att pussla).
 
Jag kom hem lite sent så jag hann inte på damträning men på kvällen for jag på "egen" träning. På kvällen försökte jag jobba på mitt religionsföredrag (skall vara typ ½ timme långt, stress) men det gick inte så jag såg på tv istället. När jag skulle gå och sova började jag läsa istället och slutligen släckte jag lampan vid midnatt. Dock var jag inte trött när jag vaknade för jag hade sovmorgon och sov till halv 9-tiden. Nu skall jag göra mig i ordning för skolan.

Landslags weekend

Idag skall vårt landslag spela mot Estlands. Det blir spännande och jag är smått nervös. Vi hade träning för typ en halvtimme sedan och då skadade ena målvakten sig. Jag tycker synd om henne men det finns inte särskilt mycket att göra, de betyder dock att vi andra målvakter får mera speltid.
 Jag är hungrig och vi borde äta mellanmål men jag har ingen aning om man skall äta något eget eller om lagledningen har fixat något... bäst att jag tar något eget nu, för säkerhetsskull.
 

Till kusinerna

Idag var en skön dag. Jag sov 10h och mornade mig en god stund. Efter att ha ätit frukost (i pyamas) bakade mamma och jag en morotskaka. På eftermiddagen startade vi till våra kusiner och när vi kom fram for vi och skida. När vi kom tillbaka från skidspåret blev det lasagne till mat och nu på kvällen har vi ätit kvällsmål och choklad/kladdkaka.

Hemma igen

Hej, jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat. Jag har varit lägerledare åt 7-10 åringar sedan måndagen, det har varit intensivt, så jag har inte haft extra tid till att blogga. De har varit riktigt skoj och lärorikt att se efter barnen som varit mycket energiska.
 
Under lägret hann jag inte heller träna men imorgon skall jag till mina kusiner och där brukar vi vara mycket ute. Dessutom spelar jag i en handbollsturning på veckoslutet så även om jag har missat en del träningar får jag extra motion. Jag skall snart gå och sova så jag säkert är pigg imorgon. God natt och ha det bra.

17.2

Hallå, idag har varit en slö dag. Jag har pusslat samt gräddat våfflor. Ikväll kommer mommo på besök så jag borde verkligen ta och städa mitt rum. Jag borde också ta en sväng där ute för att få frisk luft. Imorgon skall jag på "jobb". Jag skall vara lägerledare i 3 dagar och därför kommer jag inte hinna blogga. Försöker uppdatera så fort jag hinner.

Sportlov

Idag har varit en urskön dag. Jag har mesta dels chilla eftersom jag har en och en halv skolfri vecka framför mig. Jag vaknade kl. 9 och tog direkt en fotopromenad. Efter det har jag mest sett på tv men på eftermiddagen dammsög jag lite.
 
Eftersom jag inte gjort särskilt mycket idag laddar jag upp några bilder tagna idag.
 
 
 
 
 
 
 
 

Sportdag

Igår var det alla hjärtans dag, vändagen. Jag firade inte på något speciellt sätt men dagen var rätt mysig ändå. Jag hade sen träning vilket gjorde att jag var ganska trött imorse.
Idag ordnade skolan en vintersportdag, man fick skida, åka slalom, skrinna, promenera eller åka snowboard. Jag och några kompisar åkte slalom, det gick riktigt bra och var roligt bortsätt från att jag frös mycket om mina fingrar och tår.
Efter sportdagen hade jag handbollsträning och efter träningen beställde vi hem pizza. Nu chillar jag framför tv:n och jag borde tänja, som vanligt skjuter jag upp det till någon annan gång. 

Ta vara på tiden

Vad kan jag säga. Idag har varit en ganska vanlig dag. Skola mellan 8-14 sedan såg jag på tv. En lite speciell sak var dock att jag tillbringade min håltimme på fortsättnings-tyska-lektionen. Läraren trodde att jag gick kursen så jag  måste delta i ett läxförhör parvis. Jag kunde bara ett par ord så det gick inte så bra. Mitt par förklarade ordet julgubbe och jag förstod vad mitt par menade men kunde inte ordet på tyska. Läraren frågade om jag inte läst läxan och jag höll på att få en stressattak för, så klart hade jag inte läst läxan.
 
Tidigare på kvällen borde jag ha haft träning men ingen annan var där. Istället var jag på en elevkonsert där barn och unga uppträdde. Min lillasyster spelade t.ex. en sång på fiol. Efter att jag kom hem har jag mesta dels sett på tv eftersom jag bara har matematik imorgon och vi har bara en uppgift i läxa. I morgon är det "bänkskuddardagen" då får vi godis och slutar tidigare.

Telefon och tv

Igår tog jag en halvtimmes tupplur innan jag for på träning. Ändå var jag super trött och slö på träningen. När jag kom hem for jag i duschen, tänjde och tittade på Criminal Minds. Sedan gick jag och sov och jag sov ca 10h eftersom jag hade sovmorgon.
 
Idag tappade jag min telefon på väg till bussen, jag var inte säker på när bussen skulle komma (för jag hade ingen klocka) så jag tog inte risken att gå tillbaka och leta efter den. Jag oroade mig lite för att den skulle ha gått sönder eller att någon tagit den men som tur var hittade jag den på vägen hem.
 
Nu har jag varit hemma i en och halv timme och sett på olika mat-tv-program. Jag borde plocka undan, städa, göra läxor men jag tror att jag kollar ett avsnitt Burn Notice istället. Jag skall på träning ikväll så jag skriver mer imorgon.
 
                  

Vill sova...

Förlåt. Jag vet att jag inte uppdaterat på hela veckoslutet men jag har både haft problem med nätet och mycket brottom. Idag är jag väldigt trött, dels för att jag spelade så många handbollsmacher på veckoslutet och dels för att den sista matchen var så sen att jag bara sov 6h. Den matchen var speciell på många sätt. Vi hade många spelare borta som ledde till att vårt spel inte fungerade som vanligt. Många spelare fick ta ansvar för nya spelroller, t.ex. fick jag skjuta 2 straffar. De första skottet gick i mål och blev mitt första mål någonsin i serien.
 
Idag var den längsta skoldagen den här veckan. Dagen gick helt okej fast än jag var trött och jag har bestämt att gå tidigt och sova, annars orkar inte min hjärna. Imorgon börjar jag kl. 10 och dessutom slutar jag 2h tidigare än vanligt (12.10) p.g.a. ett lärarmöte. På onsdag är jag i skolan mellan 8-14 och på torsdag är det "penkkis" då slutar vi också 2h tidigare, dessutom får vi godis :) På fredag är vi inte alls i skolan för vi har en sport dag, världens bästa skolvecka, eller?
 
 
 

All day long

Ledsen att jag inte hunnit blogga tidigare idag jag har haft full rulle på hela dagen. Skola mellan 8-16, planering av jobb på sportlovet 16-17:15, start till match 17:30 och match 20:45. Nu sitter jag i bussen på väg hem. Det blev förlust (jag är lite sur för att det inte kämpades mer) men matchen var inte så viktig (tror jag, de var med damerna).
 

Störd på saker som inte fungerar !

Hallå, jag försökte publicera ett inlägg igår (från min telefon) men det deletades när jag skulle göra det. Jag har även problem med nätverket där hemma som inte fungerar. Just nu är jag störd på alla små saker som inte går som de ska. Så fort internättuppkopplingen fungerar där hemma skall jag börja publicera mer bilder.
 
För tillfället sitter jag i skolan. Jag har min andra håltimme i gymnasiet. Min dator accu håller på att ta slut så jag vet inte hur länge jag kan skriva. De är aningen tråkigt på håltimmarna och jag funderar på om jag borde vara på någon extra lektion men det skulle bara vara jobbigt. Istället tänker jag läsa läxor.
 
De två första timmarna idag hade vi franska. De var konstigt men väldigt kul, jag älskar språk och har inte läst franska på ca. 7 månader, jag kom ihåg förvånandsvärt mycket. Övriga timmar idag är kemi och religion. Efter skolan skall jag på gym men p.g.a att jag varit/är lite skadad blir det mest cykling och ev. roddmaskin, något ganska lungt iallafall. Ha de bra.

Me like

Jag blev ombedda att berätta lite om vad gillar så jag passar på att göra en lista med en blandning små saker som jag gillar.
 
- minttuggummi (minttandkräm också)
- språk (kultur)
- färger
- smultronyoghurt
- kex (med chocklad)
- att åka buss
- musik
- dansa (men jag är ur dålig på det)
- att bada bastu
- gå igenom (gamla) saker
 
Listan består bara av några saker jag snabbt kom att tänka på. Jag uppdaterar snart, ha det bra tills dess.

Provutgivning imorgon

Hej alla fantastiska läsare, jag blev smått chockad, på ett positivt sätt när jag såg det rekord höga antalet besökare från igår, tack till allihopa :)
 
Idag har varit en vanlig dag i skolan. Jag hade min första tyska lektion på ett halft år och mina kunskaper var ganska rostiga. För övrigt gick dagen bra.
Innan jag kom på träning var jag mycket slö men efter uppvärmninngen blev jag energisk. Jag vet att jag har skrivit mycket om träning på sista tiden men de är en enorm del av mitt liv.
Imorgon har jag sovmorgon men eftersom vi har provutgivning måste jag åka till skolan kl. 9. Jag väntar med spänning på resultaten även om jag skulle vilja sova ännu längre än jag nu får. Som tur är slutar jag redan två imorgon så min skoldag är super kort.

Linnéas söndags funderingar

Idag känner jag mig söt, kalla mig egoistisk, men spendera ett helt veckoslut i träningskläder så förstår ni mig bättre. Dessutom har jag ingen bad-hair-day som jag annars har typ varje dag.
 
Jag är påväg hem från lägret och det är ganska skönt, veckoslutet har nämnligen varit tungt (både fysiskt och psykiskt). Jag skall stå ut med sammanlagt 5 matcher den här veckan innan jag har en vilovecka.
 
Nästa vecka är även den första veckan i den nya perioden. Det betyder att jag måste läsa en hand full nya böcker till nästa provvecka som är om ca. 50 dagar. Den här perioden skall jag läsa både tyska och franska. Det kommer att bli en utmaning.

Mitt livs mening

Sitter nu och myser i sällskapsrummet. Vi hade stark korvsoppa till middag och nu får vi kvällsmål (de andra lagen som är här får inte). De smakar gudomligt gott. Jag åt macka med ost och jordgubbsyoughurt. Stunder som den här förgyller livet.
 
Att vara på landslagsläger är en av de bästa sakerna jag vet. Jag lever hälsosamt, motionerar, har rutiner och sover tillälligt (inga tv-program håller mig uppe). Det finns ingen tid att lata sig och ingen ber mig att städa osv.
 
(ursäkta för euforiskt inlägg)
 

Mer träning

Första träningen var faktiskt kul, vi värmde upp till musik igen. De här lägret tränar vi några timmar mindre än vi brukar men för min del är det okej för jag har lite sjukt i min höftböjare. Vi skall just ha palaver och efter det 2 h träning.

God morgon

Idag har jag inte lika mycket lust att träna som igår. Jag är nämnligen trött efter att ha sovit dåligt (9h sömn men jag halvvaknade flera gånger). Dessutom var frukosten vi fick inget extra. Jag åt en tallrik gröt (men blev lätt illamående så jag lämnade lite) och så åt jag ett bröd med ost, gurka och tomat (jag ville ha mörkt bröd men det fanns inte, smaken på det ljusa brödet var konstig).
Om lite på en halvtimme börjar dagens första träning, hoppas den går bra fast jag är trött och har lite muskelvärk.

I <3 training

Just nu är jag mycket glad. Träningen var rolig och bra. Felizen var på topp eftersom vi värmde upp i takt med musiken och så dansade vi till Gangnam style (de finns på film, hur kul det än var nu vill jag inte se den videon om ett par år).
Efter träningen fick vi prova nya spelskjortor (de kommer förstås att bara vara till låns men) de känns officiellt att få "egna" skjorta. Min sinnes stämning toppas av att jag just har stillat min hunger, nu borde jag ännu bara tänja och duscha.

På lägret

Hallå. Jag har just kommit fram till lägret och om 5 minuter börjar den första träningen. Ni får ha överseende med bloggen nu på veckoslutet för alla "funktioner" fungerar inte via telefonen.

Utmattad

Denna vecka har varit intensiv. Jag lider av flera timmars sömnunderskott som jag borde ta igen på veckoslutet. Jag har dock träninsläger så resten av veckan blir det flera tunga träningspass, det är ändå något jag ser framemot.
Provveckan gick bra. Jag känner mig nöjd med alla prov, hoppas jag gör det nästa vecka också när jag får ut dem. Eftersom jag är borta hela veckoslutet blir det endast korta blogguppdateringar via mobilen.

RSS 2.0